معرفی استارتاپ ها

درگاه پرداخت,پی‌پینگ ایده استارتاپ بیت‌وام شامل به‌اشتراک‌گذاری پول در یک شبکه اجتماعی بود که اعضا بعد از پرداخت رقمی به‌صورت ماهانه می‌توانست

اینترنتی پرداخت کن

اینترنتی پرداخت کن

استارتاپ پی‌پینگ (Payping.ir) با هدایت مشتریان و بدهکاران شما به پروفایلتان و ایجاد ارتباط مستقیم آن‌ها با حساب بانکی شما روند پرداخت بدهی‌ها و اطلاعات مربوط به آن را در کانال مورد نظرتان در اختیار شما قرار می‌دهد. سعید و مسعود مشهدی بنیان‌گذاران استارتاپ پی‌پینگ بیشتر برای ما گفته‌اند.

  •  ایده پی‌پینگ از کجا شکل گرفت؟

ما در ابتدا استارتاپ بیت‌وام را راه‌اندازی کردیم که طرح مدیریت وام‌های خانوادگی بود ولی به علت نرسیدن به نتیجه مورد نظر آن را به پی‌پینگ تغییر دادیم.

ایده بیت‌وام شامل به‌اشتراک‌گذاری پول در یک شبکه اجتماعی بود که اعضا بعد از پرداخت رقمی به‌صورت ماهانه می‌توانستند در موعدی مقرر درخواست وام کنند. رسیدگی به این پروسه از جمع‌آوری مبالغ ماهانه تا پرداخت وام و بازپرداخت آن توسط بیت‌وام انجام می‌شد. ما بعد از محقق نشدن نتیجه دلخواه پی‌پینگ را که بستری آنلاین جهت پرداخت، واریز و خدمات مربوط به این حوزه است، راه‌اندازی کردیم.

  •  چه تجربه‌ای را از بیت‌وام با خود به پی‌پینگ آوردید؟

ما در استارتاپ بیت‌وام دو ماه را صرف تولید اپلیکیشن مورد نظرمان کردیم و بعد از ورود آن به بازار تازه متوجه گپ‌های آن شدیم، در حالی که می‌توانستیم ابتدا بر روی بستر وب آن را تولید و تست کنیم. بنابراین در پی‌پینگ ما سعی کردیم بلافاصله بعد از تولید یک ام‌وی‌پی ساده آن را وارد بازار کنیم و طبق فیدبکی که از مشتریان و کاربران می‌گیریم مرحله‌به‌مرحله کار را کامل‌تر کنیم.

  •  اگر در حال حاضر من علاقه‌مند به استفاده از خدمات این وب‌سایت باشم از کجا باید شروع کنم؟ و چه خدمتی را می‌توانم از شما دریافت کنم؟

شما ابتدا وارد پی‌پینگ می‌شوید و ثبت‌نام می‌کنید. این ثبت‌نام به معنی ایجاد یک اکانت شخصی است و یک صفحه کاربری برای شما ایجاد می‌کند. در این مرحله از نام شخصی یا نام برند محل کسب‌وکارتان تا عکس شخصی یا عکس از فروشگاه یا مجموعه مورد نظرتان را می‌توانید وارد کنید. از این پس هرگونه تعامل مالی شما با این اطلاعات ثبت‌شده صورت می‌پذیرد. و در آخر نیز شماره کارت بانکی خود را برای واریز پرداخت‌های مرتبط وارد ‌کنید.

بعد از ثبت تمامی این مراحل، می‌توانید پرداخت‌کنندگان به حسابتان را دعوت به بازدید از پروفایلتان در پی‌پینگ کنید و هرگونه اطلاعات شامل نام و تاریخ و موضوع پرداخت پرداخت‌کنندگان را در اختیار داشته باشید.

یکی دیگر از خدمات جذاب ما این است که می‌توانید پولی را از افراد درخواست کنید و به‌صورت یک لینک تقاضای خود را برای آن‌ها ارسال کنید. شخص دریافت‌کننده لینک بعد از باز کردن لینک مستقیم بدون نیاز به داشتن شماره کارت شما به صفحه پرداخت هدایت خواهد شد.

  •  برخورداری از این سرویس برای کاربران رایگان است؟

این حجم از سرویس برای همه رایگان است ولی افزایش این خدمات تحت عنوان ارائه آیتم‌های مالی که غالبا برای مشتریان تجاری ما بیشتر کاربرد دارد با پرداخت کارمزد و درصدی از هر تراکنش امکان‌پذیر است.

  •  این سرویس رایگان شامل چه سقفی از تراکنش می‌شود؟

  • شامل سقف ۳ میلیون تومان در ماه، ۸۰۰ هزار تومان در روز، و ۵ پرداخت در روز.

  •  آیتم‌های غیرعمومی که اصولا به مشتریان تجاری خود ارائه می‌دهید شامل چه مواردی می‌شود؟

  • بخش آیتم‌های مالی مختص کسانی است که اکانت خود را به اکانت کسب‌وکار (تجاری) ارتقا داده‌اند. آن‌ها پس از ساخت یک آیتم تجاری می‌توانند به طرق مختلف آن را در دسترس کاربران یا مشتریان خود قرار دهند و از طریق کانال‌هایی که معرفی می‌کنند اطلاعات پرداخت مشتریان خود را مشاهده کنند و یا با آنان در ارتباط باشند. به طور مثال اگر فروشنده‌ای هستید که در اینستاگرام هم فعالیت می‌کنید با این سرویس می‌توانید افزونه اینستاگرامتان را به محصولی که قصد فروش آن را دارید متصل کنید. و یا با فعال کردن بخش پیامک می‌توانید برای پرداخت‌کننده‌های هر آیتم متن پیامکی را آماده کنید تا بعد از تکمیل پرداخت برای فرد فرستاده شود.

    برای این بخش ما از سرویس پیامک «کاوه نگار» استفاده می‌کنیم. یا اگر قصد ارسال فاکتور یا پیامی مخصوص به مشتریان و پرداخت‌کننده‌ها را دارید سرویس یکپارچه MailerLite  نیاز شما را برطرف می‌کند. همچنین ما این امکان را به کاربران تجاری‌مان داده‌ایم تا اگر کاربری روی صفحه شخصی یا فرم‌های پرداخت آیتم‌های مالی آن‌ها قرار گرفت بتواند به‌طور مستقیم با آن‌ها چت کند و ارتباط داشته باشد. برای فعال کردن این سرویس نیاز است در سایت Smooch.io ثبت‌نام کنید. با اتصال Slack به پی‌پینگ نیز می‌توانید تمام گزارشات دریافت و پرداختی‌هایتان را روی یک کانال Slack تان داشته باشید. برای مثال اگر پرداختی انجام می‌شود و نیاز است اعضای گروه از آن مطلع شوند می‌توان سرویس پی‌پینگ را روی کانال مورد نظر تنظیم کرد.

  •  در ازای ارائه این خدمات چه هزینه‌ای از مشتریان تجاری خود می‌گیرید؟

  • ما یک درصد از هر تراکنش و نهایتا ۵ هزار تومان کارمزد برای تراکنش‌های بالای ۵۰۰ هزار تومان می‌گیریم.

  •  من در وب‌سایت شما نماد الکترونیکی را ندیدم.

  • متاسفانه در یک مرحله به این علت که ما را درگاه واسط ندانستند و صرفا یک مارکت پلیس دیدند موفق به دریافت نماد نشدیم که بعد از اعمال اصلاحات و رایزنی‌های متمادی در حال حاضر به غیر از اخذ امضای پایانی مراحل دریافت نماد را طی کرده‌ایم.

  •  مشتریان تجاری استارتاپ شما از اینکه اطلاعات تراکنش‌های مالی‌شان به‌وضوح در این بستر قابل‌رویت و رسیدگی است و متعاقبا شامل قوانین پرداخت‌های مالیاتی می‌شوند نگران نیستند؟

  • خیر، خوشبختانه اداره مالیات به این شکل بر این روند تعریفی از پرداخت مالیات نداشته و تهدیدی برای مشتریان تجاری ما نیز نخواهد بود، چراکه چیزی شبیه به کارت به کارت کردن‌های آنلاین است که تا به امروز مورد توجه اداره مالیات نبوده است.

  •  از آنجا که شما شهروند استان خراسان هستید و برای اجرای استارتاپ خود به تهران مهاجرت کرده‌اید، نظرتان در خصوص اینکه دولت خبر از جاگذاری یک شتاب‌دهنده در هر استان داده است چیست؟

  • هرچند ما متاسفانه هزینه بسیاری را به جای صرف در توسعه کسب‌وکارمان، برای هزینه‌های اقامت در تهران پرداخت می‌کنیم، حقیقت این است که با ورود بخش‌های دولتی به این حیطه مخالفیم، چراکه تجربه ثابت کرده است روند سلسله مراتبی و بوروکراسی اداری به معنی واقعی کلمه مانع سرعت حرکت استارتاپ‌ها می‌شود.

 

هفته نامه شنبه-رسانه اختصاصي اكوسيستم استارتاپي ايران

+ نوشته شده در  شنبه 7 دی 1398ساعت 16:50  توسط صابر احمدزاده